|
|
|
|
|
|
|

I danie gorące: Schab nadziewany śliwkami,
"Gruszka" ryżowa,
Zestaw surówek
Na stołach:
owoce - 300 g na osobę /różne/
napoje: 1 x pepsi, 2 x tymbark , 1 x woda min. gaz. i niegazowana
kawa, herbata , cytryna, śmietanka - bez ograniczeń
półmisek wędlin - szynka, pasztet, kabanos, ser żółty, polędwica /15 dkg na osobę/
śledzie: w śmietanie, w oleju, po japońsku
dramstiki po parysku, ilości do uzgodnienia
jaskółcze jaja z chrzanem
sałatki: 2 gatunki /różne do uzgodnienia: jarzynowa, selerowa, śledziowa, sos tatarski,
z porów, z krabów i pekińskiej/
galaretka wieprzowa lub z drobiu lub szynka w galarecie
pieczywo
II danie gorące: Schab po cygańsku lub dukat, frytki, sałatka z buraków
III danie gorące: Barszczyk czerwony z krokietem /kapuśniaczkiem/
Deser: lody płonące z bakaliami
Alkohol: lampka wina, 200 g wódki/osobę
(będzie możliwość zakupu wódki w cenie 25 zł/but 0,5l wódki Luksusowej) |
|
|
|
 |
|