I danie gorące: Schab nadziewany śliwkami, "Gruszka" ryżowa, Zestaw surówek

Na stołach:

  • owoce - 300 g na osobę /różne/
  • napoje: 1 x pepsi, 2 x tymbark , 1 x woda min. gaz. i niegazowana
  • kawa, herbata , cytryna, śmietanka - bez ograniczeń
  • półmisek wędlin - szynka, pasztet, kabanos, ser żółty, polędwica /15 dkg na osobę/
  • śledzie: w śmietanie, w oleju, po japońsku
  • dramstiki po parysku, ilości do uzgodnienia
  • jaskółcze jaja z chrzanem
  • sałatki: 2 gatunki /różne do uzgodnienia: jarzynowa, selerowa, śledziowa, sos tatarski, z porów, z krabów i pekińskiej/
  • galaretka wieprzowa lub z drobiu lub szynka w galarecie
  • pieczywo

  • II danie gorące: Schab po cygańsku lub dukat, frytki, sałatka z buraków

    III danie gorące: Barszczyk czerwony z krokietem /kapuśniaczkiem/

    Deser: lody płonące z bakaliami
    Alkohol: lampka wina, 200 g wódki/osobę

    (będzie możliwość zakupu wódki w cenie 25 zł/but 0,5l wódki Luksusowej)
     
     
     
    copyright Tomasz Kargul 2006